Een innovatieve, no-nonsense verpakkingsproducent.

Meester in massa én maatwerk.

Haval staat klaar en denkt met je mee.

Haval is een toonaangevende producent van kunststof voedselverpakkingen. Wij denken mee van ontwerp tot en met productlevering en zetten jouw wensen naadloos om in een spuitgietbaar 3D-ontwerp. Dankzij meer dan bijna 40 jaar ervaring in de kunststofproductie en voedingsbranche kennen we de markt op ons duimpje. Wil je advies over productontwerp, materiaalkeuze of verduurzaming? Dan staan wij voor je klaar.

Productielijnen
0 +
Werkomgeving
0 m2
Medewerkers
0 +
Europese markt
0 %

Ontdek de historie van Haval.

Van cafetaria naar internationaal spuitgietbedrijf.

Een vaste klant van de cafetaria van Harry van Limpt oppert dat hij een spuitgietmachine heeft staan voor de productie van frietvorkjes. Daar ziet Harry wel brood in!

harry-bestek

De productie van frietvorkjes voor eigen gebruik wordt gestart en in korte tijd weet Harry de interesse van enkele horecagroothandels te wekken. De productie wordt opgeschaald en het beestje krijgt een naam: Haval, afgeleid van Harry van Limpt.

1984
unsplash_pAtA8xe_iVM

De cafetaria, die intussen is overgenomen door zoon Erwin van Limpt, wordt verkocht. Samen met zijn vader bouwt Erwin verder aan Haval.
Er komen steeds meer productielijnen bij en de orders uit binnen- en buitenland worden groter.

1994
unsplash_pAtA8xe_iVM (1)

Tijd om te verhuizen! De productielocatie in de Mortel wordt te krap en Harry en Erwin besluiten in 2000 te verhuizen naar Gemert. Er wordt een groot nieuw pand gebouwd voor Haval op Oost-Om 33.

2000
Harry-en-Erwin-2

Erwin neemt het stokje over van Harry, en als een van de eersten in Nederland weet Haval een BRC certificering te bemachtigen. Dat houdt in dat we als voedsel verpakkingsspecialist en betrouwbare producent voldoen aan alle gestelde kwaliteitsnormen op het gebied van materiaalgebruik, schoonmaak, track & tracing van de producten en grondstoffen. Een certificaat waar we trots op zijn.

2006
video (2)

Haval groeit zodanig dat we van 2 naar 5 ploegen overstappen en een volcontinu rooster gaan hanteren. Dat betekent dat we vanaf nu
7 dagen in de week dag en nacht productie draaien.

2014
Mask group

In 2017 vindt er een uitbreiding van het pand plaats. Te Gemert staat nu een productielocatie ter grootte van 10.000 m2. Hier werken we met ongeveer 60 medewerkers aan de innovatie en productie van voedselverpakkingen.

2017
Group 42

Een bewogen jaar voor Haval, want oprichter en naamgever Harry van Limpt overlijdt en de
SUP-richtlijn gaat in. De richtlijn verbiedt de productie van disposables, waardoor Haval gedwongen wordt om na te denken over een groenere toekomst.

2021
Group 74

Out with disposables, in with reusables. Haval lanceert dochtermerk Circulware en slaat een nieuwe weg in als verpakkingsproducent. Door middel van een businessmodel waarin we ‘circularity as a service’ aanbieden, hopen we over enkele jaren een nieuwe standaard in de verpakkingsmarkt te hebben gezet.

2022

Samenwerken aan de volgende mijlpaal?

Met meer dan 40 jaar aan ervaring als kunststof spuitgieter komen we samen gegarandeerd tot creatieve oplossingen. Het enige wat je hoeft te doen, is een balletje opgooien.