Maatwerk in grote & kleine oplagen, bekijk ons werkproces.

Met liefde ontworpen en op maat gemaakt.

Haval denkt mee van ontwerp tot en met productlevering en zet al jouw wensen naadloos om in een bruikbaar product.

01

Stap 1: Brainstorm

We denken met je mee vanaf het begin. Jouw wensen staan centraal en dankzij jarenlange ervaring in de kunststofproductie en voedingsbranche kunnen we gericht adviseren over materiaalkeuze, brandstofbesparing, transport en de end-of-life van jouw product. Hierbij houden we de R-ladder in acht.

Stap 2: Ontwerp

Opvallen in de markt en bij de consument is cruciaal. Door creativiteit en functionaliteit te koppelen ontwerpen we snel een goede verpakking. Kennis van marketing, logistiek, productie en duurzaamheid komen samen in een optimaal ontwerp.

02

03

Stap 3: 3D model

Snel iets tastbaars in handen, dat is wel zo fijn. Een prototype maakt de specifieke eigenschappen van een idee zichtbaar en tastbaar en kan jou helpen bij het testen of presenteren van uw concept. Na goedkeuring van het prototype kunnen we gaan proefspuiten.

Jouw idee uitwerken tot product?
Let's get started!

Stap 4: Proefmatrijs

Met een proefmatrijs kunnen we tienduizenden verpakkingen produceren, die de laatste test vormen vóór de serieproductie. Hiermee kun je (bestaande) vul- en seallijnen testen voordat de definitieve matrijs wordt gemaakt.

04

05

Stap 5: Productie

Onze grondige kennis van het spuitgietproces en ervaring met moldflow-analyses stelt ons in staat hindernissen in de productie een stap voor te zijn met een gedegen matrijsopbouw. Na de proefspuiting en jouw goedkeur volgt de daadwerkelijke productie op onze spuitgietmachines.

Stap 6: Opslag & levering

Vanuit ons magazijn kunnen we jouw producten snel en direct van verpakkingen voorzien. Zo garanderen we de snelheid en de leveringsbetrouwbaarheid die de markt eist. Daarnaast kunnen wij je volledig ontzorgen door jouw logistieke proces uit handen te nemen.

06