Maatwerk in grote & kleine oplagen, bekijk ons werkproces.

Met liefde ontworpen en op maat gemaakt.

Haval denkt mee van ontwerp tot en met productlevering en zet al jouw wensen naadloos om in een bruikbaar product.

01

Stap 1: Brainstorm

We denken met je mee vanaf het begin. Jouw wensen staan centraal en dankzij jarenlange ervaring in de kunststofproductie en voedingsbranche kunnen we gericht adviseren over materiaalkeuze, transport en de end-of-life van jouw product. Hierbij houden we de R-ladder in acht.

Stap 2: Ontwerp

Opvallen in de markt en bij de consument is cruciaal. Door creativiteit en functionaliteit te koppelen ontwerpen we snel een goede verpakking. Kennis van marketing, logistiek, productie en duurzaamheid komen samen in een optimaal ontwerp.

02

03

Stap 3: 3D model

Snel iets tastbaars in handen, dat is wel zo fijn. Een prototype maakt de specifieke eigenschappen van een idee zichtbaar en tastbaar en kan jou helpen bij het testen of presenteren van jouw concept. Na goedkeuring zetten we de volgende stap.

Stap 4: Proefmatrijs

Kunnen we tot wel wel duizenden verpakkingen produceren (0-serie). Hiermee kun je (bestaande) vul- en seallijnen testen voordat de definitieve matrijs wordt gemaakt.

04

05

Stap 5: Productie

Met onze kennis van spuitgietproces zijn we in staat om hindernissen voor te zijn met een gedegen matrijsopbouw. Na jouw goedkeuring kunnen we van start.

Stap 6: Opslag & levering

Vanuit ons magazijn kunnen we jouw producten snel en direct distribueren. we kunnen jouw logistieke proces uit handen nemen. Zo ben je gegarandeerd van een snelle en betrouwbare levering van jouw product

06

Jouw idee uitwerken tot product?
Let's get started!