< Ga terug

Over Haval

Foodsafety

Er wordt uitsluitend met virgin materialen gewerkt en volgens de normen van het BRC/IoP. Hierdoor zijn de klanten verzekerd van een veilig product wat voldoet aan de laatste Europese regelgeving op het gebied van voedselveiligheid. De klant hoeft zich dus geen zorgen te maken over dit deel (lees verpakking) van zijn product. Uiteraard worden er door Haval regelmatig interne audits uitgevoerd door klanten.

Innovatie

Het continue verfijnen en verbeteren van haar productieproces zorgt ervoor dat Haval haar koppositie kan handhaven. Niet alleen is er volop aandacht voor het design van het product, we willen immers allemaal mooie producten hebben, maar ook het proces wordt hierbij niet vergeten, een snellere en efficiëntere manier van produceren betekent immers een betere prijs voor de klanten. Ook is er volop aandacht voor het automatiseren van het proces, niet alleen uit hygiëneoogpunt maar uiteraard ook hier weer met het oog op kostenreductie.

Kwaliteit

Producten van Haval zijn van topkwaliteit, niet alleen over het design wordt nagedacht, maar ook de constante kwaliteit van het product is erg belangrijk, en dan gaat het uiteraard niet alleen om het product maar ook over de kleur, verpakking, etikettering, palletisering en uiteraard de uiteindelijke levering en facturering. In de productie wordt dagelijks controle op producten uitgevoerd en gedocumenteerd, zodat eventuele klachten snel te achterhalen zijn en opgelost kunnen worden. Bijna alle producten worden uitgevoerd met een batchcode zodat deze traceerbaar zijn in geval van controle of testen.

Mens en milieu

Milieu is voor voor Haval meer dan alleen een modewoord. Sinds het ontstaan is men bezig met waar er bespaard kan worden op verbruik, waar men winsten kan behalen in het productieproces, reduceren van afval, hergebruik van materialen. Gedreven vanuit economische motieven maar vooral vanuit betrokkenheid voor het (lokale) milieu, gekeken naar de mens én de natuurlijke omgeving.

Voor groothandel en producent in de foodindustrie