Afvalvrij eten en drinken met Circulware

“Vanaf 3 juli 2021 geen single-use plastics meer.”
Dat komt wel even binnen bij een producent van disposables. Want wat doe je als meer dan de helft van je producten de markt niet meer op mag door de SUP-directive?

Niet bij de pakken neerzitten.

Haval stapt af van disposables en lanceert dochtermerk Circulware.

Herbruikbare voedselverpakkingen en serviesgoed die ervoor zorgen dat iedereen in Europa afvalvrij kan genieten van eten en drinken.

Packaging as a service.

Circulware producten, zoals de CirculBox en CirculCup gooi je niet weg als kunststof afval. Ze worden na gebruik ingezameld, gereinigd en opnieuw ingezet. Dat kan wel honderden keren! Circulware is herbruikbaar, maar niet onverwoestbaar. Daarom worden beschadigde producten in hun laatste levensfase opgehaald voor 100% recycling en vervaardigd tot nieuwe producten.

Een nieuwe standaard in de markt.

Circulware zet met herbruikbare voedselverpakkingen en serviesgoed een nieuwe standaard in de voedselverpakkingsbranche. Door middel van een uitgebreid assortiment en het aanbieden van reiniging en retourlogistiek zorgt het merk dat alle single-use verpakkingen en serviesgoed in de toekomst vervangen kunnen worden door een circulair alternatief.